Евродепутатът Илхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г.

...
Евродепутатът Илхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г.
Коментари Харесай

Кючюк от Виена: Влизането на България в Шенген е гаранция за охраняването на външната граница на ЕС

Евродепутатът Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е поведе проява, в поддръжка на участието на България и Румъния в Шенген, в центъра на Виена.

Пред министерството на вътрешните работи на Австрия се събраха десетки стачкуващи в поддръжка на концепцията на Кючюк, румънския му сътрудник Влад Ботош, член на Екологичен потенциал от Румъния и Хелмут Брандщетер, член на австрийския парламент от австрийската демократична партия NEOS.

„ Отговаряме на критериите от 2011г. и за нас участието в Шенген е безалтернативно. За нас е ясно, че ветото което държавно управление на Австрия наложи, служи за вътрешнополитически цели, търсейки основаването на " чувство " за сигурност на гърба на България и Румъния. Днешната проява цели да насочи вниманието на австрийското общество върху това. Шенген е държавна цел и всеки, който има трибуната да приказва, би трябвало да го направи. “ безапелационен е Кючюк. 

По думите му е извънредно значимо България и Румъния да приказват дружно обществено по тематиката, с ясни и съответни послания. Според евродепутата е нужен обществен напън, с който да се изясни на австрийското държавно управление, че външната граница на Европейски Съюз ще бъде охранявана по-добре и австрийските жители ще се усещат по-сигурни, в случай че България е част от Шенген. 



Утре Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е ще бъде в Нидерландия, където му предстоят диалози с представители на двете водещи партии в страната, оповестиха от пресофиса на евродепутата.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР